Nytt år, nya löften

Vi går nu in i ett nytt år, vilket betyder att man bör fundera på vad man kan förbättra med sig själv. Oavsett vad det gäller finns det alltid några löften och mål man bör ha, helt enkelt för att hålla sig själv mer motiverad under året. Vad lovar du dig själv i år?

Det finns såklart inga universella löften, utöver att vara en bra medmänniska och att leva ett hälsosamt liv. Men om du behöver tips och inspiration till nyårslöften har vi sammanställt en lista här nedan.

Hitta en ny (gärna produktiv) hobby

Fritidsintressen är något alla människor behöver. Det vill säga något man gillar att göra förutom att uppfylla människans basbehov samt jobba eller studera. Men ibland saknar man helt enkelt inspiration till att börja göra något nytt, vilket vi mer än gärna vill vara behjälpliga med. Vi gillar att kombinera hobbys med produktivitet, eftersom livet trots allt är för kort för att bara göra saker för nöjets skull.

Ett exempel på en produktiv hobby är att börja spela spel. Då förses man inte bara med underhållning, men även hjärngympa så det ryker om det. Varför inte testa något av de många spel som finns hos Mr green, ett av Sveriges främsta onlinecasinon?

Bättre sent än aldrig – börja investera!

På tal om produktiva hobbys så vill vi slå ett slag för investeringar. Investeringar har verkligen blivit en trend under pandemin, och om du inte kommit igång med det redan är 2022 året då du bör börja.

Att investera sina pengar är ett sätt att på kort eller lång sikt få sitt kapital att växa. Detta genom att till exempel investera i aktier eller fonder. För nybörjaren som varken har tid eller lust till att sätta sig in i investeringar föreslår vi indexfonder i värdepapper med låga risker, en investeringsform du kan läsa mer om hos Handelsbanken. Hur som helst är det viktigt att aldrig investera mer än du har råd att förlora.

Köp en drönare

Ännu en sak som det är dags att ta tag i om du inte gjort det ännu är att köpa en drönare. Du kanske redan läst allt om drönare som finns att tillgå på vår sajt och känner dig redo. Då är nu den perfekta tidpunkten att införskaffa en multirotor, det vill säga en flygande, radiostyrd farkost med fler än två propellrar.

Att köpa en drönare, lära dig reglerna samt flyga med en drönare kan vara det absolut bästa nyårslöftet du någonsin haft. Varför? Jo, drönare är inte bara roliga att flyga med men kan även användas för att exempelvis filma eller fotografera vackra miljöer.

Var mer ute i det fria

Ett sista löfte du bör skrika ut på nyårsafton är att vara mer ute i det fria. Dagens samhälle ger inte mycket tid till långa promenader eller uteluncher. Men att vara ute i naturen, särskilt om vintern där man annars sitter inne största delen av dygnet, ger oerhört mycket hälsofördelar. Det kan räcka med en promenad runt kvarteret varje dag om ditt schema inte tillåter mer – men se till att göra utomhus till en plats du besöker oftare i 2022.

Du gillar kanske också...