Presenttips till den äventyrslystne

Letar du efter idéer till presenter till jul, en födelsedag eller liknande tillställning där mottagaren älskar äventyr? Har personen i fråga redan en drönare? Oroa dig inte, det finns fler presenter att ge en äventyrslysten än just en drönare.

I följande presentguide har vi samlat några fantastiska presentidéer till personen i ditt liv som är lite kreativ, alltid gör något och alltid är på jakt efter nya äventyr.

En fotobok för att få minnen att leva vidare

Den äventyrslystne vill inte bara alltid göra något, men även bevara minnena av de ting hen upplever. Vad passar då bättre än en fotobok? Ge bort en fotobok bestående av foton du själv har tillgång till eller ge bort en tom fotobok som personen i fråga själv får fylla med vackra minnen. Fotoböcker finns att tillgå i en mängd olika variationer. Vi förespråkar inbundna fotoböcker på vilka man själv kan anpassa designen. Då kan du göra fotoboken personlig, unik och snygg, vilket gör att den passar ännu bättre till en gåva. Även om du ger bort en tom fotobok föreslår vi att du fyller den med åtminstone ett foto där ni är tillsammans.

En upplevelse för att göra något kul tillsammans

Om du letar efter en present som möjliggör att ni kan dela en härlig upplevelse tillsammans är ett upplevelsepresentkort det bästa tipset vi har att dela med oss av. Precis som det låter som ger du bort en upplevelse till den person du håller kär. Det kan vara allt från en helikoptertur till att simma med hajar eller gå på en champagneprovning tillsammans. Det är du som sätter gränserna för vad ni ska kunna göra tillsammans. Se bara till att mottagaren delar samma intresse av upplevelser som du gör. Du vill trots allt inte köra en Lamborghini tillsammans med personen om hen hatar bilar, eller flyga i en helikopter om du är rädd för höjder.

Spelrader för att (förhoppningsvis) kamma hem en vinst

Om personen du ska ge en gåva till älskar nervkittlande spänning föreslår vi att du köper en eller flera spelrader. Att sitta och rätta sina keno resultat kanske inte låter som det mest underhållande, men faktum är att det bjuder in till både underhållning, gemenskap och spänning. Köp en rad du med så har ni något att se fram emot tillsammans. Det behöver nödvändigtvis inte vara Keno – föredrar mottagaren sport så kör på oddset, eller V75:an om hen gillar trav.

En kraftig ryggsäck som håller under alla äventyr

Om den äventyrslystne personen du håller kär ser på äventyr som utflykter till skogen och liknande utmanande uppgifter, är en kraftig ryggsäck något som är värt att slå in och ge bort. Ryggsäckar är dyra ting, och ofta kompromissar man med kvaliteten när det gäller att köpa något till sig själv. Om personen i fråga inte har någon bra ryggsäck i förväg kan det således vara bra att köpa en sådan till hen. Det finns gott om prisvärda ryggsäckar idag, varav några håller under även de mest tuffa väderförhållandena.

Du gillar kanske också...