Bästa fritidsområden för drönare

Det verkar rimligt att det har skett en enorm ökning av webbplatser, bloggar, artiklar och recensioner om drönare eftersom drönarbranschen ständigt växer i popularitet. Efter de tekniska revolutionerna inom sektorn blir människor mer och mer kreativa. Genom andra perspektiv kan du se hur människor gör framsteg med drönare och deltar i det roliga. Vet du vilka som är de finaste att ta en titt på? Låt oss undersöka dem tillsammans.

Om du är ute efter både skoj och drönare kan casinospel vara rätt ställe för dig. Med sitt vänliga gränssnitt kommer din spänningsnivå att flyga lika högt som drönare! Värt en titt!

  • Reddit Drönare

Alla är medvetna om att vi kan hitta all slags intressant, skrämmande eller värdefull information här! På Reddit är det troligt att majoriteten av drönarentusiasterna lägger upp foton, videor och nyheter om drönare och alla andra typer av obemannade RC- eller kameradrönare. Här kan du lära dig massor av saker. Därför kan vi observera en spännande blandning av hisnande naturbilder och fotografier, blandat med nyheter och artiklar om drönare.

  • DJI-forum

DJI blev utan tvekan det mest kända varumärket för drönare. DJI-forumet måste vara med. Det innehåller en mängd olika handledningspaket. Det producerar helt fantastiska 4k-videohandledningar. Du kan helt enkelt inte missa deras huvudforum om du använder en DJI. Administratörerna av forumen är alla anställda av företaget. För dina ytterligare frågor till säljteamet kommer de att svara och erbjuda dig ett lämpligt svar.

  • DronePilots-nätverket

Den största familjen av internetforum för drönarentusiaster är definitivt DronePilots. De har för närvarande mer än 4 miljoner PVs och över 850 000 unika användare varje månad. De har cirka 11 separata forum för olika produkter, bland annat MavicPilots och GoProPilots. Du kan få de senaste nyheterna och informationen om alla drönare du kan äga. Dessutom är moderatorerna mycket lyhörda och lägger ner mycket tid och kraft på att förhindra spam. Därför behöver du inte oroa dig alltför mycket för att annonser eller meningslösa saker stör dig.

  • UAV-tränare

Företagets grundare, Alan Pearlman, är FAA-certifierad fjärrpilot och undervisar drönarpiloter på grundskolan. Som ett resultat av detta är webbplatsen välkänd för både sitt djupgående, instruktiva innehåll och sina online-utbildningar för drönaroperatörer. Det är en ganska cool webbplats för både nya och erfarna piloter. Det finns också en gemenskapskomponent där du kan söka vägledning i ett livligt forum med välkomnande deltagare.

  • Wetalkuav

De fick otroligt grundliga recensioner av alla olika typer av drönare. Dessutom är deras bloggar intressanta och distinkta. Dessutom har de originalvideor. Samma som deras mål, vilket är att erbjuda de mest tillförlitliga och grundliga drönarutvärderingarna.

  • DRONETHUSIAST

Du kanske inte kände till några av de fascinerande sakerna på Dronethusiast. De ger dig till exempel råd om den perfekta drönaren för fiske. Du kan läsa en massa recensioner och nyheter på din telefon för att fördriva tiden. Så du bör absolut kolla in den här webbplatsen om du vill läsa lite underhållande innehåll om drönare.

  • Nyheter om sUAS

Precis som alla andra populära drönarnyheter är detta en blogg som du bör lägga till i ditt bokmärke. Den innehåller information om regler och teknik. Därför är det en blogg som är värd att besöka ofta.

  • RCG-grupper

Världens mest aktiva gemenskap för radiostyrda modeller är utan tvekan RCG Groups. De för diskussioner om alla tänkbara typer av drönare. Gemenskapen är numera ganska livlig och har ett stort antal regelbundna diskussioner. Det finns definitivt existerande trådar som rör alla frågor du ställer eftersom denna gemenskap har miljontals PVs.

  • Första quadcopter Blog

För recensioner och instruktioner om quadcopters och andra multirotorapparater, se First Quadcopter. Det som utmärker dem är det stora antalet drönare som de täcker, vilket inkluderar de senaste modellerna från praktiskt taget alla tillverkare. Det är en fantastisk resurs för piloter som vill öka antalet drönare de flyger.

  • Mydronelab blogg

Grundaren är medlem i Association for Unmanned Vehicle Systems International och har tagit examen från programmet Drone/UAV Pilot Training Certificate. Förutom att ha all nödvändig teknisk expertis om drönare gillar Jack och hans besättning att tillbringa tid utomhus vid stranden med att utveckla nya funktioner och instruera andra i hur man styr dessa otroliga och fascinerande nya robotar.

Sammanfattningsvis 

Som drönarpilot måste du hantera flera uppgifter samtidigt. Med de bästa UAV:erna kan du enkelt röra dig och samtidigt ta vackra bilder och videor. En drönare kan dock inte åstadkomma så mycket, och kloka piloter förstår fördelarna med att kombinera sina drönare med sofistikerad teknik. Drönarflygningar kan planeras och samordnas på olika sätt. Vissa är mer lämpliga för nybörjare, medan andra är för mer erfarna användare. Vilket som är bäst för dig beror i slutändan på vad du behöver. Vi sökte för att avslöja de bästa webbplatserna för drönarägare för dig i den här artikeln. Om du är en drönarentusiast kommer den här artikeln att vara till stor hjälp!

 

Du gillar kanske också...