De 3 bästa spelen för Nintendo Switch

Nintendo Switch har, sedan dess lansering i 2017, blivit en av Nintendos mest framgångsrika spelkonsoler. Detta bland annat tack vare de fantastiska spel som finns att tillgå. Men med det ständiga växande Nintendo Switch-biblioteket som erbjuder så mycket val, kan det vara svårt att avgöra vilka Switch-spel som är värda din tid och dina pengar.

För att göra det enklare för dig har vi samlat de 3 bästa Nintendo Switch-spelen som finns tillgängliga på marknaden just nu.

 

1.    The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Det är omöjligt att förbise den popularitet som The Legend of Zelda: Breath of the Wild orsakat. Det är Nintendo Switch-konsolens absolut bästa spel, men också ett av de bästa spelen genom tiderna. I spelet berättas en episk historia samtidigt som spelaren har ett antal pussel och utmaningar att lösa. Det är bland annat dess komplexitet som bidragit till att The Legend of Zelda: Breath of the Wild är så oerhört uppskattat.

 

2.    Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons släpptes mitt under den globala pandemin och har sedan dess lansering sålt drygt 34 miljoner exemplar. Spelet går ut på att bygga den perfekta ön, skaffa vänner (eller fiender) och bjuda in sina egna vänner till sin egen lilla utopi. Det är i grunden ett väldigt simpelt spel som uppmuntrar spelare till en flykt från vardagen, om det så betyder att fiska i havet eller interagera med andra bybor. Ett charmigt och vackert spel som absolut är en av Nintendos bästa Switch-titlar.

 

3.    Super Mario Odyssey

Nintendos Super Mario Odyssey är det bästa plattformsspelet som Nintendo hittills släppt på sin hybridkonsol Nintendo Switch. Det vi älskar mest med spelet är att man återfinner liknande mekanik som finns i klassiska titlar som Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy, samtidigt som ett flertal nya mekaniker introducerats. Dessutom kan spelet spelas på egen hand, alternativt tillsammans med en vän.

Du gillar kanske också...